HTML

Bevándorlók - mellettünk

Magyarországra érkező bevándorlók életéről: hogyan főznek, miként őrzik kultúrájukat, hogy látnak minket, egyáltalán: hogy érzik magukat?

Írj és nyerj!

Írd meg te is élményeidet bevándorlókkal kapcsolatos élményeidet, és nyerj utazást! Részletek

Friss topikok

  • benjamin5: Örülök hogy megtaláltam ezt a blogot.:) (2011.12.02. 17:33) Kis hazánk és a bevándorlók
  • orsful: Egyszerűen taszító az írása. A bejegyzés pedig csapongó és stílustalan. Nem is tudom, hogy szánom ... (2011.11.23. 13:28) Bevándorlók mellettünk.
  • Akszin: @volánrulz: ????????, Van x számú bevándorló. Abból y számú simán beilleszkedik , n számú meg nem ... (2011.02.23. 23:34) Bevándorlók mellett

Tudással egy toleránsabb társadalomért

2011.02.01. 00:01 sitya

Pályázat

Címkék: pályázat bevandorlok mellettunk

Bevándorlók. 

Rengeteget hallunk róluk, mégis alig tudjuk, hányféle országból kelnek emberek útra Magyarország felé.

Miért jönnek hozzánk? Hogy érzik magukat? Milyen az emberek hozzáállása? Mutatsd be a Te szemszögedből!

Írd meg személyes élményedet, véleményedet a magyarországi bevándorlókról, így különösen a tíz legnagyobb népcsoportról (ukrán, szerb, kínai, izraeli, orosz, amerikai, iráni, vietnámi, török, iraki). Hogyan látod a helyzetüket? Mit tehetünk a jobb beilleszkedésükért? Mit tanulhatnánk tőlük? A blogbejegyzéseddel értékes utazási utalványt nyerhetsz! A legnépszerűbb bejegyzés szerzője 100 ezer forint értékű utalványt kap, a 2. és 3. helyezett pedig 30 ezer és 20 ezer forintért utazhat majd.

Annyi a dolgod, hogy készítesz egy blogbejegyzést a saját blogodban a fenti témáról és a címkék között elhelyezed a “bevandorlok_mellettunk” taget, így a bejegyzés ezt követően megjelenik itt a gyűjtőblogon is. Emellett csak arra kérünk, hogy helyezd el az alábbi mondatot vagy annak értelemszerű megfelelőjét: “további véleményeket olvashatsz a Bevándorlók – Mellettünk blogon”.

A játék részvételi feltételeiről bővebben itt olvashatsz.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mellettunk.blog.hu/api/trackback/id/tr12617634
süti beállítások módosítása